• Klantenservice 7 dagen per week
  • Bestel direct op Bol
  • 2 jaar garantie

De KitchenBrothers heetwaterdispenser zal je dagelijkse routine net dat beetje makkelijker maken! Of je nu 's ochtends snakt naar een heerlijke dampende kop koffie, een rustgevende kop thee wilt zetten na een lange dag of snel heet water nodig hebt, deze betaalbare heetwatertap staat altijd voor je klaar. Maak je klaar om te genieten van de heetwaterdispenser met een simpele druk op de knop. De perfecte mix van gemak, snelheid en energiezuinigheid.

Jouw voordelen

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Afneembare watertank
  • 8 temperatuur keuzes
  • Memory-functie
  • Geluidssignaal na voltooiing

Altijd gereed voor jouw warme drank

Je knippert met je ogen en voordat je het weet is je water al heet. Met een vermogen van 2600 W levert deze dispenser heet water binnen 5-10 seconden. Dankzij de indrukwekkende capaciteit van 500 ml per minuut, kan de dispenser zonder problemen die grote mok vullen waar je zo van houdt.

Gemakkelijk en flexibel

De multifunctionele heetwaterdispenser geeft je de touwtjes in handen. Kies tussen 8 temperatuur opties variërend van 40°C tot 100°C, perfect voor elke behoefte, of je nu babyvoeding wilt maken of een instant soep wilt bereiden. Met 6 standen, kun je beslissen hoeveel water je wilt, van 100 ml tot 400 ml, of zelfs een constante afgifte voor bijvoorbeeld een grote soepkom.

Ruime capaciteit en gemakkelijk bijvullen

Met een afneembare watertank van 2.9L hoef je je geen zorgen te maken over constant bijvullen. Bovendien kan de tank volledig leeg getrokken worden voor een frisse start. Het bedienen van de heetwaterdispenser is zo simpel als het maar kan zijn. Een eenvoudig te begrijpen display laat je de temperatuur en volume instellen, en je kunt de werking starten of stoppen met een enkele knop. En vergeet niet, de dispenser onthoudt je laatste instellingen, zodat je de volgende keer nog sneller je drankje hebt.

Betrouwbaar en veilig

De beste heetwaterdispenser houdt natuurlijk ook rekening jouw veiligheid. Met de safety lock die automatisch na 30 seconden activeert, en dubbele beveiliging tegen droogkoken en oververhitting, hoef je je geen zorgen te maken. Zelfs als het water op is, geeft de dispenser een geluidssignaal en een melding op het display.

Onderhoudsvriendelijk

Het schoonmaken van de zwarte heetwaterdispenser is een eitje. De afneembare lekbak en een herinnering voor ontkalken helpen je om je dispenser altijd in topconditie te houden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de schoonmaak!

Verpakkingsinhoud

  • Heetwaterdispenser (1x)
  • Handleiding (1x)
  • Reserveonderdelen (1x)
Handleiding
Aanvullende functies: Temperatuur functie, Volume functie
Afneembare waterreservoir: Ja
Automatische ontkalker: Nee
Automatisch uitschakelen: Ja
BPA-vrij: Ja
Bediening: Touchscreen
Bodem met antislip: Ja
CE markering: Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn: 2 jaar
Indicatielampje: Ja
Inhoud: 2.9 l
Inhoud waterreservoir: 2.5 l
Introductie: 2023
Kleur: Zwart
Koord opslagruimte: Ja
Materiaal behuizing: RVS
Model: KB769
Model: KB769
Product breedte: 16.90 cm
Product gewicht: 2 kg
Product hoogte: 30.50 cm
Product lengte: 26.40 cm
Reparatie type: Carry-in
Snoerlengte: 1 m
Taal handleiding: Engels , Frans , Nederlands
Temperatuur indicator: Ja
Temperatuur instellingen: Ja
Vermogen: 2600 W
Verpakking breedte: 298 mm
Verpakking hoogte: 231 mm
Verpakking lengte: 352 mm
Verpakkingsgewicht: 2.45 kg
Verpakkingsinhoud: Manual, Handleiding
Verstelbaar water volume: Ja
Waarschuwingssignaal: Ja
Waterfilter: Nee
Waterniveau indicator: Ja