• Klantenservice 7 dagen per week
 • Bestel direct op Bol
 • 2 jaar garantie

Met de KitchenBrothers vrijstaande 2-pits inductiekookplaat heb je in no time je lievelingseten op tafel. Perfect voor elk gerecht door de 10 verschillende hittestanden van 60 - 240℃. Geschikt voor inductiepannen met een diameter van 12 - 26 cm. De kookplaat is uitgerust met een touchpad met kinderslot, een ingebouwde timer en is beveiligd tegen oververhitting. Met een grootte van slechts 58,00 x 36,00 x 6,80 cm en een gewicht van 4,70 kg is de kookplaat makkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Jouw voordelen

 • Beveiligd tegen oververhitting
 • Met timer en kinderslot
 • Makkelijk op te bergen
 • Panherkenning
 • Krasbestendig
 • Lichtgewicht
 • 10 standen
 • 60- 240 ℃

1500W - 2000W (2-pits)

De KitchenBrothers inductiekookplaat heeft 2 kookzones. Beide kookzones hebben 10 standen. De temperatuur kan aangepast worden van 60℃ tot 240℃. Het totale wattage wat deze kookplaat kan geven is 3500W. Dit wattage is verdeeld tussen 200-2000W voor de linker zone en 200-1500W voor de rechter zone (voor de rechter zone is dit maximaal 1500W bij 200℃ tot 240℃). Daarnaast heeft de kookplaat een hitte-efficiëntie van 93%. Zo kun je lekker uitgebreid, maar tóch energiezuinig koken.

Inductiepannen van 12-26 cm

Op de KitchenBrothers inductiekookplaat kun je pannen met een diameter van 12-26 cm gebruiken. Geschikte pannen zijn: inductiepannen, gietijzeren pannen en pannen met een magnetische basis. Pannen van roestvrij staal, aluminium, koper zonder magnetische basis, glas, hout, porselein, keramiek of aardewerk zijn niet geschikt voor de kookplaat. De inductiekookplaat kan detecteren of een pan de verkeerde grootte of het verkeerde materiaal heeft. In dat geval schakelt hij binnen 60 seconden automatisch uit.

Touchpad met kinderslot

De inductiekookplaat is makkelijk te bedienen met het touchpad. Zo stel je in een handomdraai de temperatuur of de timer in. Bovendien heeft de kookplaat een knop waarmee je hem direct kan vergrendelen. Zo houd je nieuwsgierige kinderen op afstand. En druk je niet per ongeluk knoppen in tijdens het koken.

Ingebouwde timer

Let je even niet goed op, is je eten aangebrand. Niet met de inductiekookplaat van KitchenBrothers. Met de ingebouwde timer houd je precies bij hoe lang je eten op het vuur staat. Je kan de timer instellen van 1 minuut tot 3 uur. Is de timer afgelopen, dan gaat de inductiekookplaat automatisch uit. Zo kook je nog meer ontspannen.

Beveiligd tegen oververhitting

Door het de ventilatieopeningen en het ingebouwde ventilatiesysteem koelt de inductiekookplaat snel af. Heb je de kookplaat langer dan 2 uur niet gebruikt? Dan schakelt hij automatisch uit. Ook is de kookplaat beveiligd tegen oververhitting. Wordt de kookplaat intern warmer dan 280℃, dan schakelt hij ook automatisch uit. Laat de kookplaat even afkoelen en hij is weer prima te gebruiken.

Compact en lichtgewicht

Met een grootte van 58,00 x 36,00 x 6,80 cm is de inductiekookplaat erg compact. Daarnaast weegt hij maar 4,7 kg. Je kan hem dus makkelijk verplaatsen en opbergen. Perfect voor kleine appartementen of studio’s. Het oppervlak van zwart kristalglas is krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Laat de kookplaat wel goed afkoelen voordat je hem schoonmaakt, verplaatst of opbergt.


Verpakkingsinhoud

 • Inductiekookplaat (1x)
 • Handleiding (1x)

Overige specificaties

 • Materiaal: Zwart kristalglas, plastic
 • Wattage: 300 - 2000W
 • Max. stroomsterkte: 15A
 • Standen linkerzone: 60 tot 240℃ (in stappen van 20℃)
 • Wattage linkerzone: max. 2000W
 • Standen rechterzone: 60 tot 240℃ (in stappen van 20℃)
 • Wattage rechterzone: Max. 1500W

Goed om te weten

 • Het oppervlak van de inductiekookplaat blijft nog een geruime tijd heet nadat de inductie kookplaat uitgeschakeld is. Let op dat niemand de hete onderdelen aanraakt als hij nog warm is.
 • Plaats geen kookgerei gemaakt van puur roestvrij staal, aluminium of koper zonder een magnetische basis, glas, hout, porselein, keramiek of aardewerk op de inductiekookplaat.
 • Geschikt voor: Pannen met een diameter van 12-26 cm, inductiepannen, pannen met een magnetische bodem, gietijzeren pannen.
 • Niet geschikt voor: puur roestvrij staal, aluminium of koper zonder een magnetische basis, glas, hout, porselein, keramiek of aardewerk op de inductiekookplaat.
Handleiding
Aansluiting op aantal fasen: 1 fase (tot 3,7 kW)
Aansluitwaarde: 2000 W
Aantal kookzones: 2
Aanvullende functies: 8-10 hittestanden en powerstanden; Automatisch uitschakelen; Oververhittingsbeveiliging; Ingebouwde timer; Ingebouwd ventilatiesysteem; Vergrendelbare knoppen; Touchpad
App vereist voor volledige functionaliteit: Nee
App werkt op besturingssyteem: Niet van toepassing
Automatische panherkenning: Ja
Bediening via mobiele app: Nee
Betaalde diensten vereist: Niet van toepassing
Bluetooth vereist: Niet van toepassing
CE markering: Zichtbaar
Centrale aan- en uitknop: Ja
Compatibel met: Niet van toepassing
Delen van gebruikersgegevens vereist: Niet van toepassing
Diameter per kookzone: 12-26 cm
Fabrieksgarantie termijn: 2 jaar
Geschikt voor aansluiting op 1 fase: Ja
Indicatie restwarmte: Geen indicatie
Introductiejaar: 2021
Introductiemaand: April
Kan zelfstandig met internet verbinden: Nee
Kinderslot: Ja
Kleur: Zwart
Kookzones samen te voegen: Nee
Materiaal: Kristalglas, Plastic
Merk: KitchenBrothers
Mobiele data verbinding mogelijk: Niet van toepassing
Model: KB685
Ondersteuning met updates: Niet van toepassing
Product breedte: 41 cm
Product gewicht: 4.70 kg
Product hoogte: 6.80 cm
Product lengte: 58 cm
Reparatie type: Carry-in
Smart Home Platform: Niet van toepassing
Snoerlengte: 1.50 m
Stekker of snoer meegeleverd: Snoer met stekker meegeleverd
Taal handleiding: Engels , Frans , Nederlands
Turbo actie: Nee
Type bedieningsknoppen: Tiptoets
Type elektrische kookplaat: Inductie
Uitzonderingen fabrieksgarantie: Geen
Vermogen per kookzone: 1500
Verpakking breedte: 45.70 cm
Verpakking hoogte: 12 cm
Verpakking lengte: 64.30 cm
Verpakkingsgewicht: 6.12 kg
Verpakkingsinhoud: 1x Inductieplaat - 1x Handleiding
Wifi vereist: Niet van toepassing